Trapper med et Skandinavisk og nordisk preg

Disse trappene har ofte rene linjer og en lys fargepalett. Hovedsakelig hvite eller grå i kombinasjon med naturlige og lyse tretoner. Dette maksimerer følelsen av rom og lys, og et utpreget bruk av naturlig tre gir en naturlig og organisk følelse.

I tråd med den minimalistiske tilnærmingen har nordiske trapper ofte åpne trinn og enkle diskrete rekkverk, uten for mye detaljer. Metallaksenter i krom kan også innlemmes for rekkverk eller støttestrukturer, og gir et noe mer moderne preg uten å overvelde enkelheten i designet. Designet kan også inkludere smarte oppbevaringsløsninger noe som gjenspeiler den nordiske forkjærligheten for funksjonalitet.

Innreder du hjemmet ditt etter prinsippet med naturlige farger og materialer vil du beholde et uttrykk som holder seg over mange år, og som ikke avhenger av trendfarger. Man kan da holde seg til ton-i-ton farger, som går mot varme eller kalde nyanser. Våre hvitfarge (S0502Y) er en varm-tonet hvit, som gjør at den står seg mot andre farger på den «varme skalaen». Våre gråtoner: lys grå (3500N) og mørk grå (7500N), er nøytrale gråfarger, som tilsier at disse går fint mot både kalde og varme toner.

Innreder du hjemmet ditt etter prinsippet med naturlige farger og materialer vil du beholde et uttrykk som holder seg over mange år, og som ikke avhenger av trendfarger. Man kan da holde seg til ton-i-ton farger, som går mot varme eller kalde nyanser. Vår hvitfarge (S0502Y) er en varm-tonet hvit, som gjør at den står seg mot andre farger på den «varme skalaen». Ønsker man en kaldere tonet hvit er dette også mulig.
Våre gråtoner: lys grå (3500N) og mørk grå (7500N), er nøytrale gråfarger, som vil si at disse går fint mot både kalde og varme toner.

For gelenderet kan enkle slette stolper og spiler i tre være at naturlig valg, og dette kan kombineres med slett eller profilert håndlist

Moderne interiørdesign er preget av sitt fokus på enkelhet, rene linjer og en minimalistisk tilnærming. Den inneholder ofte en nøytral fargepalett, supplert med dristige, kontrasterende aksenter. Mørke toner er blitt mer vanlig. Materialer spiller en nøkkelrolle, med en preferanse for naturlige elementer som tre og stein, sammen med glass og metall for en elegant, moderne følelse. Møbler og innredning har en tendens til å ha geometriske former og er valgt for både funksjonalitet og stil, uten for mye detaljer. I stedet vektlegges de enkle detaljer som er gjeldende.

Totalt sett fokuserer moderne interiørdesign på å skape rom som er estetisk tiltalende, men likevel funksjonelle. Trapper med et moderne uttrykk står som en videreføring av dette.

Den minimalistiske stilen har bidratt til å utvikle trapper som ikke bare er funksjonelle, men også skulpturelle. «tribunetrappa» er eksempel på ei kompakt løsning, som krever sin plass, men til gjengjeld står stødig som et eget element i interiøret.

Materialer som glass, stål og messing går igjen. Her velges ofte hardtre i «slitasje-flater» som trinn og håndlister, for å sikre et møbel som holdes pent i mange år. Underliggende vanger, gjerne sentrert boksvange, har blitt en veldig populært komponent de senere årene.
Ønsker man LED-lys integrert, er dette noe som står seg fint til en slik type trapp, og vi tilpasser trappa for dette.